sâmbătă, 13 noiembrie 2010

10 Puiuti rasa dihor nobil sunt gata pentru un nou camin. Copilasii sunt foarte sociabili si jucausi, au varsta de 3 saptamani.







5 comentarii:

  1. La 3 saptamani jucausi si sociabili:O. Ce sunt? Super-ferrets?:)) Am si eu o femela si o cresc de la 4 saptamani. Pt ca a fost intarcata foooarte devreme, inca doarme cu piciorusul din spate in gurita, desi are 6 luni. Iti recomand sa ii dai dupa varsta de 6 saptamani. Chiar 8. Eu am luat-o de la ferma de blana si nu am stiut ca o primesc asa micuta. La ce pret sunt micutii? Si de unde esti ca am prieteni care doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, eu cred ca ai luat-o mult mai mica.La 6 luni cum spui este deja mare.Eu am un mascul la 7luni si este cat o pisica.Iar puisori mei au fost intarcati la 2 saptamani, la varsta optima de intarcat si sunt încrucişaţi în Ungaria. Dihorul cu cat este mai mic, cu atat este mai bine pentru tine, se ataseaza mai repede.
    Eu sunt din Bucuresti, iar pretul unui dihor este de 400.El vine insotit de carnet de sanatate si certificat de atestare dihorilor de soi nobil.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt stupefiata de tot ce vad aici. Pui la 3 sapt jucausi si sociabili, deztarcati, si gata de vandut. :((
    Pai la varsta de 3 saptamani sunt inca orbi, surzi, nici nu se vede bine culoarea blanitei.

    Intarcarea la 2 sapt e o eroare majora pentru ca sugand laptele matern isi face anticorpii necesari. Oare de ce crezi ca si vaccinul se face dupa 3 luni?! Tocmai sa nu distruga anticorpii de la mama.

    off off si pozele cu dihorasii nu sunt de la 3 sapt pot sa-ti dau o poza cu o dihorita care a fatat la sf lui aprilie, piuitii au 3 sapt si is ca si in poza ta cu dihorita cu puii in fan uscat, nu ca cea in care ii tii in brate.

    Sper sa nu fie cu suparare, dar perioada de pana la 8-12 sapt e importanta la un dihor. De ce i-am rapi bucuria de a sta cu mama lui?!

    Tind sa cred ca e o eroare, ca au defapt 3 luni, si ca nu ii vinzi la 3 sapt. :( Si da la 7 luni pot fi cat o pisica, doar sunt dezvoltati fizic , inclusiv pot sa se reproduca.

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa incep frumos prin a-ti spune ca acei pui care tu i-ai pus in poze nu au cum sa fie de 3 saptamani , nu de alta dar puiutzul meu care inca nu a ajuns la mine are deja 3 saptamani si daca vrei iti pot arata cat de mic e pe langa cei care tu i-ai postat mai sus...
    Asa ca te rog nu mai amagi oamenii .. si daca tot vrei sa i vinzi spune-le adevarul :P
    o zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere
  5. Auzi draguta, tot frumos iti spun si eu sa nu mai induci lumea in eroare cu fel de fel de articole create de tine gen jucarii pentru dihori care nu prefera luminite gen OZN, nici cusca cu iarba uscata in care eu nu as tine nici un porcusor de guineea daramite un dihor sa nu mai vorbim de articolele furate de pe dihori.ro in care ai mai bagat doar 2-3 cuvinte deale tale (pentru asta sa-ti fie rusine) Si articolul ,,Invatati-va dihorul sa faca lucruri amuzante pentru dvs" este 0/nul.. dihorul face ce vrea si cand vrea. Nu-mi spune tu mie ca la orice ora cand ai chef sare si tzopaie dihorul tau ( apropo, pune poze cu ce ai tu nu furate de pe net) Legat de vaccinuri..... cred ca-ti da sfaturi ceva medic agronom nu veterinar

    RăspundețiȘtergere